Product was successfully added to your shopping cart.
 • Transpalet electric EPT20-ET2L Transpalet electric EPT20-ET2L
Anterior

Transpalet electric WPL202

Transpalet electric EPT20-ET2L

Mai multe informatii

Capacitate de incarcare (kg) 2000
Inaltime ridicare (mm) 105
Operare Pietonala

Vizualizare de ansamblu rapida

Robust și compact pentru diverse sectoare.


Operare usoara si sigura.


Tehnologie litiu cu încărcător integrat.


Design centrat pe utilizator.

Detalii

Deoarece EPT20-ET a fost primit extrem de bine, EP lansează acum următoarea generație, EPT20-ET2L, un transpalet pieton cu motor Li-ion care transportă încărcături de până la 2 tone. Încărcătorul său integrat permite încărcarea rapidă și ușoară chiar și în medii dificile, fără facilități de suport pentru încărcare. Acest transpalet are un șasiu compact care este puternic și manevrabil pentru a muta mărfuri în diverse industrii. Ca versiune îmbunătățită, EPT20-ET2L adoptă roți pivotante ca standard, un capac metalic dintr-o singură bucată și o dispunere bună a componentelor electronice, combinând caracteristici sigure și ușor de utilizat.

Utilizare

Compactul EPT20-ET2L are o manevrabilitate ridicată în spații înguste, cum ar fi camioanele, magazinele de vânzare cu amănuntul și site-urile de producție. Vine cu o baterie Li-ion de 48V/20Ah și un încărcător integrat de 48V/10A .EPT20-ET2L este un ajutor ideal pentru aplicații de logistică urbană și industrială.

Detalii tehnice:

Greutate de serviciu ultra-ușoară de 169kg, capacitate nominală ridicată de 2000 kg, vine și pleacă liber în spațiu de lucru mic, cu o rază de rotire de 1465 mm.

Transpalet robust si compact pt diverse sectoare

EPT20-ET2L are un capac robust din fier și șasiu compact, oferind atât rezistență, cât și agilitate. Acest lucru îl face capabil să facă față unor medii accidentate și înguste.

Tehnologie litiu cu integrat încărcător

EPT20-ET2L dispune de bateria Li-ion de 48V/20Ah și încărcătorul integrat de 48V/10A ca standard, ceea ce îl face util în aplicații cu mai multe schimburi datorită ușurinței de încărcare. Versiunea AGM este, de asemenea, disponibilă ca opțiune pentru a satisface diferite nevoi.

DIMENSIUNE COMPACTĂ

Dimensiunea compactă (rază de viraj de 1465 mm) poate fi utilizată în industria de corespondență, băuturi, alimentație, retail etc.

Tehnologie litiu cu încărcător integrat

WPL202 vine cu o baterie Li-ion de 24V/100Ah și un încărcător integrat de 24V/30A ca standard, care oferă disponibilitate ridicată pentru lucrări în mai multe schimburi, datorită încărcării rapide și flexibile și fără întreținere.

Operare usoara si sigura

Roțile orientate optimizate califică modelul WPL202 pentru o stabilitate excelentă și gradabilitate la manipularea materialelor pe suprafețe și rampe neuniforme.

Design centrat pe utilizator

EPT20-ET2L are un capac metalic cu siguranță și spațiu de depozitare pentru confort zilnic. De asemenea, este ușor de diagnosticat și de întreținere datorită dispunerii bune a componentelor electronice.

 

            Date tehnice:

 • Denumirea modelului EPT20-ET2L
 • Conducere electric
 • Tip operator Pieton
 • Capacitate de încărcare  2000kg
 • Distanța centrului de încărcare  600 cm
 • Distanța încărcării centrului axei motoare la furcă 891/954 mm
 • Ampatament 1201/1264 mm
 • Greutate de serviciu 196 kg
 • Încărcare pe osie, încărcat față/spate670/1526 kg
 • Incarcare pe osie, neincarcat fata/spate 110/86kg
 • Tip anvelopă Poliuretan

Mai multe informatii

Capacitate de incarcare (kg) 2000
Inaltime ridicare (mm) 105
Operare Pietonala