Product was successfully added to your shopping cart.

Inchirieri echipamente electrice

Endress Group prin brand-ul Zenessis este un furnizor complet de solutii energetice. Proiectam, producem, livram, instalam, intretinem, reparam si inchiriem generatoare de curent si surse de curent. Suntem furnizori pentru peste 2000 de clienti din Europa de generatoare de curent si surse UPS, cu puteri intre 1kVA la 5250kVA . Cu peste 80 ani de experienta , putem livra orice solutie de electroalimentare fixa sau temporara pentru diverse aplicatii obiective naționale , construcții , producție, domeniul bancar, institutii medicale, evenimente.

Generator de curent inteligent

Toate generatoarele noastre sunt monitorizate on-line, fiind dotate cu sisteme de management industrial care le ofera un ciclu de functionare optimizat. Putem astfel monitoriza si gestiona fiecare echipament aflat in utilizarea dumneavoastra , reducand astfel la minim costurile de utilizare.

Economie de combustibil

Prin utilizarea tehnologiei de sincronizare putem proiecta si instala echipamente insistand pe reducerea consumului de combustibil, a reducerii emisilor poluante si emisilor de carbon in atmosfera. Realizam aceste proiecte pentru cazurile in care generatorul trebuie sa functioneze perioade indelungate, sau in timpul nopti, fiind necesara redurerea zgomotului sau pentru situatii in care este nevoie de un varf de putere la o anumita ora. Pentru aplicatii de stand-by in care generatorul este sursa de rezerva, montam sisteme proprii de mentinere a temperaturii constante a motorului pentru a permite o pornire usoara la temperaturi scazute. Realizam astfel reducerea costului cu energia electrica consumata de pana la 40%.Utilizam pompe de recirculare lichid racire si incalzire on-site, crescand astfel randamentul instalatiei.

Dimensionarea instalatiei

Alegera generatorului sau a sursei UPS pentru proiectul dumneavoastra este pasul cel mai important. De aceea echipele noastre realizeaza monitorizarea si calculul consumului instalatiei dumneavoastre pentru a cunoaste consumul de putere, varfurile de sarcina, creeand astfel un asamblu tehnico economic potrivit si echilibrat.

Suport tehnic

Pentru orice problema a instalatiei dumenavostra echipele noastre mobile sunt pregatite pentru interventie 24 ore/zi, 7 zile pe saptamana. Tehnologia nostra de monitorizare ne ajuta sa stim din timp si sa anticipam posibilele probleme, fiind astfel cu un pas inainte.


Formular cerere inchiriere

* Camp Obligatoriu