Product was successfully added to your shopping cart.
 • Transpalet electric cu oprare la mare inaltime CQE15S Transpalet electric cu oprare la mare inaltime CQE15S
 • Transpalet electric cu oprare la mare inaltime CQE15S Transpalet electric cu oprare la mare inaltime CQE15S
 • Transpalet electric cu oprare la mare inaltime CQE15S Transpalet electric cu oprare la mare inaltime CQE15S
Anterior

Transpalet electric cu oprare la mare inaltime CQE12/15R

Anterior

Transpalet electric cu oprare la mare inaltime CQD16L/20L

Transpalet electric cu oprare la mare inaltime CQE15S

Mai multe informatii

Capacitate de incarcare (kg) 1500
Inaltime ridicare (mm) 3200
Operare In picioare

Vizualizare de ansamblu rapida

Cea mai bună alegere pentru culoar îngust, paleți non-standard și stivuire pe rafturi înalte; Toate controlul electrovalvei asigură o funcționare precisă și fiabilă; Controlul EPS face operarea direcției mai eficientă și mai confortabilă.


Detalii

Stivuitorul de paleți CQE15S de la EP Equipment acoperă toate aplicațiile dumneavoastră ușoare din depozit și producție. Disponibil cu o înălțime de ridicare de până la 3000 mm cu o capacitate de 1500 kg, baterie cu gel și încărcător integrat, acest camion vă oferă flexibilitatea pe care o așteptați de la camionul dumneavoastră de depozit.

Utilizare

În depozitele mici, mediul de producție sau de vânzare cu amănuntul, ES12-12MM de la EP Equipment este stivuitorul entry level de care aveți nevoie pentru a vă optimiza rutina zilnică de lucru. Datorită dimensiunii sale foarte mici, acest stivuitor își joacă punctele forte în spații limitate.

Detalii tehnice:

Greutate ușoară de serviciu, capacitate decentă, potrivită pentru oriunde ar putea fi utilizat un transpalet manual

Performanţă

Sistemul inovator de curent alternativ oferă putere puternică, control precis, performanță excelentă. Cutie de viteze verticală de înaltă rezistență, durată de viață mai lungă. Unitatea hidraulică cu zgomot redus, dar durabilă, cilindru de bună calitate, precum și furtunul asigură fiabilitatea ridicată a sistemului hidraulic. Fire și cabluri electrice conector AMP, reducând foarte mult rata de eșec al pieselor electrice. Canalul catargului în formă de H îmbunătățește rezistența întregului camion. Aplicat cu supapă electrică și sisteme mai bune de eliberare a căldurii susțin funcționarea de lungă durată.

Siguranta

Proiectarea sigură a sistemului hidraulic previne căderea bruscă a catargului atunci când conducta didraulică se oprește. Buricul inversat de urgență protejează operatorul de a se răni. Separatorul de urgență va întrerupe sursa de alimentare pentru a evita accidentul atunci când camionul iese sub control. Protecția la limita de ridicare multiple asigură siguranță .
Frâna anti-rotire înapoi împiedică camionul să deragă în jos atunci când camionul este scăpat de sub control sau călătorește pe rampă. Supapa electrică va fi blocată când alimentarea este oprită.
Servodirecție cu dublă monitorizare. Încetiniți automat viteza la rândul său (EPS).

Operare

Cu noul design al capului ergonomic, toate butoanele pot fi atinse convenabil și confortabil. Platforma pliabilă reduce vibrațiile, ceea ce face ca operatorul să se simtă mai confortabil. Design compact, flexibil și operațional. Când platforma este pliată, camionul poate lucra la viteză mică în spațiu mai mic. Ergonomic Apărător de siguranță proiectat cu caracteristică de înaltă rezistență. Supapă proporțională electrică echipată ca caracteristică standard. Servodirecție electrică, lină și confortabilă (EPS).

Intretinere

Motor de tracțiune AC, fără întreținere. Contorul de ore și indicatorul bateriei amintesc operatorului de încărcarea bateriei. Îndepărtați cu ușurință capacul din spate slăbind doar șuruburile; acces la toate componentele cheie pentru inspecție, întreținere și înlocuire. Motorul vertical face inspecția și service-ul mult mai convenabil. Sistemul de control permite depanarea cu ușurință. Designul de întrerupere a ridicării de joasă tensiune protejează bateria.

            Date tehnice:

 • Denumirea modelului CQE15S
 • Conducere electric
 • Tip operator asezat
 • Capacitate de încărcare  1500 kg
 • Distanța centrului de încărcare  600 cm
 • Distanța încărcării centrului axei motoare la furcă 420 mm
 • Ampatament 1395 mm
 • Greutate de serviciu 1865kg
 • Încărcare pe osie, încărcat față/spate 1250/615 kg
 • Incarcare pe osie, neincarcat fata/spate 310/3055 kg
 • Tip anvelopă Poliuretan

Mai multe informatii

Capacitate de incarcare (kg) 1500
Inaltime ridicare (mm) 3200
Operare In picioare