Product was successfully added to your shopping cart.
 • Electrostivuitor EFL353 Electrostivuitor EFL353
 • Electrostivuitor EFL353 Electrostivuitor EFL353
 • Electrostivuitor EFL353 Electrostivuitor EFL353
Anterior

Electrostivuitor Endress Power CPD35L1S

Anterior

Electrostivuitor EFL253S

Electrostivuitor EFL353

Vizualizare de ansamblu rapida

Design stivuitor IC cu tehnologie Li-Ion
Anvelope mari și gardă la sol mare


Componente simple pentru service și întreținere ușoare


Baterie Li-Ion pentru încărcare oportună și flexibilitate


Exterior și interior: cel mai flexibil stivuitor din industrie
Detalii

Pentru a răspunde mai bine aplicațiilor moderne de intralogistică, EP prezintă designul de generație optimizat al seriei EFL alimentate cu litiu pentru robustețe, ergonomie și flexibilitate.
Construită pe șasiul camionului T8 IC și echipată cu o contragreutate cu design simplificat, noua generație a seriei EFL oferă o durabilitate mai bună și o manevrabilitate mai mare în spații restrânse. Pentru considerente ergonomice, EP a modernizat afișajul LCD pentru a consolida informațiile esențiale despre camion dintr-o singură privire, ceea ce asigură spațiu de lucru amplu și o experiență ușoară de condus. Apărătoarea de deasupra capului primește suport structural pentru instalarea în cabină, oferind o mai bună flexibilitate pentru a răspunde nevoilor dealerilor.

Noua serie EFL ține, de asemenea, pasul cu fiecare nevoie de aplicație, în special provocările generate de mediile accidentate sau de schimburile de lucru înguste. Versiunea S demonstrează performanțe mai mari la sarcini solicitante și utilizare ridicată.

Utilizare

Noua generație a seriei EFL oferă performanțe ridicate în diverse aplicații, cum ar fi în industria băuturilor, logistică, construcții și alte industrii, în interior sau în aer liber. Pentru a face față condițiilor de orice vreme, apărătoarea de deasupra capului este complet modernizată pentru utilizarea unei cabine. Datorită încărcării de oportunitate, acest camion cu litiu este capabil să gestioneze mai multe schimburi de lucru.

Tehnologia Lithium-ion

EFL303(S)/353(S)/ adaptează acumulatorul LFP Li-ion care împiedică autoaprinderea bateriei și asigură funcționarea în siguranță. EFL303(S)//353(S)/ acceptă oportunitatea
incarcare astfel incat sa poata fi incarcat la ora preferata din timpul zilei fara a perturba programul de lucru.

TCO scăzut

În comparație cu un stivuitor diesel, EFL303(S)//353(S)/ economisește 30%-50% din costul energiei cu tehnologia li-ion. Și nu există nicio taxă de întreținere fără filtru de aer, filtru de ulei, ulei de motor sau baterie de pornire instalată pe camion.

Conducere usoara

Camionul este echipat cu sistem de frânare mecanic. Sistemul scurtează distanța de frânare pentru a asigura siguranță, reducând în același timp oboseala de condus.

Design protejat la apă cu clasificare IPX4

EFL303(S)/353(S)/ este certificat IPX4 și protejează camioanele de stropirea cu apă din diferite unghiuri. Designul hidroizolat permite exploatarea camioanelor în aer liber, chiar și în ploaie.

Telematică

EFL303(S)//353(S) oferă cea mai recentă telematică EP. Acesta oferă următoarele caracteristici pentru a vă facilita gestionarea picioarelor:
● Localizarea camionului în timp real
● Rapoarte de utilizare a camioanelor și diagnosticare
● Analiza stării bateriei Li-ion
● Actualizări privind înregistrarea accesului cu cardul

             Date tehnice:

 • CAPACITATE
  3500KG
  SURSA DE PUTERE
  80V/280AH
  Greutate de operare(inclusiv baterie)
  4570 kg
  VITEZA MAXIMA DE DEPLASARE
  12 km/h
  LĂȚIME TOTALĂ
  1210MM
  LUNGIME TOTALĂ
  3610 mm
  RAZA DE INTOARCERE
  2347 mm
  GRADABITATE MAX. (ÎNCĂRCAT/NEÎNCĂRCAT)
  15/15%