Detalii
OȚEL INOXIDABIL ȘI ZINC PENTRU A PROTEJA IGIENA ȘI A PRELUNGI DURATA DE VIAȚĂ A STIVUITORULUI. Galvanizarea la cald se realizează prin imersia totală a componentelor la o temperatură de aproximativ 450°C. Tratamentul creează un aliaj fier-zinc și garantează rezistența la agenții corozivi și o fiabilitate imbatabilă în comparație cu mașinile standard. De asemenea, se acordă o atenție maximă tratamentelor de suprafață cu metalizare cu sârmă de zinc, care asigură o rezistență excelentă la abraziune pentru toate acele componente care nu pot fi supuse galvanizării la cald. Un alt punct în plus este reprezentat de cantitatea generoasă de componente din oțel inoxidabil (știfturi, șuruburi, fitinguri, șuruburi etc.) și de etanșarea etanșă a majorității componentelor electrice. Direcție pe puntea spate de până la 101 grade, standard la stivuitoarele cu 4 roți, pentru o direcție excelentă în cele mai înguste și limitate spații de manevră. Stivuitoarele MR ZINC pot fi echipate cu baterii GA (Great Autonomy) pentru a lucra mai mult timp fără probleme de autonomie. MR ZINC 1.6 GA, 48V, baterie maximă 688Ah. MR ZINC 2.0 GA, 48V, 48V, baterie maximă 1032Ah. MR ZINC 2.5 GA, 80V, baterie maximă 860Ah. SECTOARE DE PRODUSE Datorită caracteristicilor tehnice încorporate în aceste stivuitoare inovatoare MR ZINC, acestea sunt concepute în principal pentru utilizarea în sectoarele de pește, lactate și carne, unde există niveluri ridicate de salinitate și coroziune; procesarea produselor alimentare proaspete, refrigerate sau congelate; tăbăcării; zone umede și prăfuite; zone cu risc ridicat de incendiu sau explozie; sectoarele petrolului și gazului on- și off-shore, unde este necesar să se adopte măsuri tehnice speciale și nestandardizate pentru a respecta reglementările sau pentru a asigura o durată de viață lungă a mașinii. Caracteristicile acestor sectoare sunt următoarele: prezența sării, a sângelui și a apei, care sunt foarte corozive pentru toate componentele feroase; necesitatea de a spăla frecvent stivuitoarele, inclusiv cu ajutorul spălătoarelor de înaltă presiune; prezența apei în cantități mari, care este foarte dăunătoare pentru componentele electrice și electronice; solicitarea de produse adecvate pentru contactul cu alimentele, chiar și accidental (de exemplu, uleiul și unsoarea hidraulică specială); respectarea reglementărilor igienico-sanitare sau ATEX.